Mindful running

Wat is mindful running? Wil je LEREN LOPEN en BLIJVEN LOPEN?
Wil je meer RENDEMENT halen uit je loopsessies? De CURSUS Mindful Run heeft als doel jou gemakkelijker en BETER LEREN LOPEN. Met als belangrijkste resultaat: MEER ENERGIE.

Tijdens dit loopavontuur leren we lopen met de juiste ademhalingstechniek. Zo halen we het maximale rendement uit je energieverbruik. Binnen Mindful Run gebruiken we de neusademhaling. Bedoeling is om meer zuurstof naar je lichaamscellen te laten gaan, minder melkzuur in de lichaamscellen te produceren aan een lagere hartslag.

Door meer in het ‘hier en nu’ te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment. We leren je te genieten van het lopen, zonder hierbij prestatiedoelen te bepalen.

De cursus is geschikt voor iedere jogger. De training is zo opgezet dat zowel de beginnende als gevorderde loper kan meedoen.

Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam.

Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het hardlopen en de kracht en energie in je lichaam. Maak een nieuwe start en kom nog meer te weten op de info avond, woensdag 13 juni om 19 uur.

Groeten, Ann Billiet en Lieve Depredomme

Mindful running