Gelaatsverzorging

Ontdek de aromatische rituelen voor uw gezicht. Fijne texturen en verrukkelijke behandelingen. Allemaal speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de verwachtingen en noden van uw huid. Als ervaren estheticienne laat ik u kennis maken met essentiële oliën – aromamassage - aromatische warme handdoeken... Stuk voor stuk betoverende en geraffineerde gebaren die u uitnodigen om opnieuw energie op te doen door gebruik te maken van natuurlijke werkstoffen.

Je gedachten laten gaan – rustig de tijd nemen – je fijn en mooi voelen – en overgeven aan behaaglijke gevoelens.

Sesderma

Biedt de traditionele wellness gelaatsverzorging u geen voldoening? U wil meer resultaat? Dan is een verzorging van Seserma een oplossing.

Het assortiment Medi+ derma peels is ontwikkeld door Sesederma, een team vooraanstaande wetenschappers onder leiding van Dr.Serranno uit Valecia en behoort tot het topsegment. De behandelingen bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidindicaties zonder langdurig herstelperiode. Om het beoogde resultaat te kunnen behalen is het nodig een stapje verder te gaan door een kuur van peelings te ondergaan.

Werking van een SESDERMA peeling

Bij de peeling gebruiken we een vloeistofoplossing die de toplaag van uw opperhuid los weekt. Hierdoor krijgt u een mooie, gezonde, gladde huid. De producten van Sesderma bevatten liposomen met gemicroniseerde werkstoffen, het patent van dit merk. Zo kunnen alle actieve werkstoffen die aan de producten zijn toegevoegd, rustig in de huid binnen sijpelen zonder extra irritatie te veroorzaken aan de huid. Er zijn verschillende peelings afhankelijke van het te bepalen huidprobleem. De uitvoering van de peeling gaat volgens een vast protocol. Dit protocol is bewezen effectief en zorgt voor het beste resultaat.

1 behandeling + LED behandeling

€ 110,00

kuren worden individueel besproken

Rainpharma

Klik hier om het Rainpharma aanbod te vinden.

Een Rainpharma gelaatsverzorging is reeds te verkrijgen vanaf € 78,00!

AquaRenew hydrabrasie

WAT IS HYDRABRASIE?

Hydrabrasie is de meest recente techniek in de esthetische technologie om de huid te polijsten, te verfijnen en te hydrateren in één behandeling.

De procedure is snel en eenvoudig
en de resultaten zijn FANTASTISCH !

HOE VOELT EEN AQUARENEW BEHANDELING?

De meeste klanten genieten van een hydrabrasiebehandeling, omdat die de huid tegelijkertijd kalmeert, verkoelt, zacht en glad maakt.
De AquaRenew hydrabrasieprocedure is hygiënisch, pijnloos, niet-invasief en veilig. De procedure wordt op maat van de speciale noden van uw huid toegepast.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DE AQUARENEW BEHANDELING?

De combinatie van huidexfoliatie met lichte suctie zorgt voor een gezonde en frissere huid. Na de behandeling produceert de basaallaag van de huid nieuwe levende cellen zodat uw huid elastischer wordt en een mooiere textuur krijgt.
De AquaRenew behandeling voegt vocht toe aan de huid en hydrateert ze. Zo is de behandeling zeer nuttig wanneer u last heeft van een droge huid.
Na een aantal behandelingen zal u ook merken dat fijne lijntjes en rimpels verminderen. De AquaRenew behandeling verkleint vergrote poriën en zwarte en witte punten worden verwijderd. Zelfs vlekken door zonneschade verminderen. Uw huid zal meer gehydrateerd en zachter aanvoelen.

ZIJN ER VOORZORGEN DIE IK MOET NEMEN OM EEN AQUARENEW HYDRABRASIE BEHANDELING TE ONDERGAAN?

We raden u aan om geen invasieve behandelingen te ondergaan als u een hydrabrasiebehandeling wenst te krijgen.
U neemt best geen zonnebanksessies tot 1 week na een hydrabrasiebehandeling. Ook zwemmen in water met veel chloor raden we tot 1 week na de behandeling sterk af.

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?

Elke huid is anders en het aantal behandelingen hangt af van het soort huidproblemen die behandeld worden.
De beste resultaten verkrijgt u over het algemeen na een kuur. Na 1 behandeling al resultaat.

HOE VERZORG IK MIJN HUID NA EEN AQUARENEW HYDRABRASIEBEHANDELING?

De AquaRenew hydrabrasiebehandeling brengt gemakkelijker voedingsstoffen in de huid en verhoogt de microcirculatie.
Na de behandeling dringen thuisverzorgingsproducten 4 tot 5 keer gemakkelijker in de huid.

U kan bij LA VISTA DAY SPA aangepaste kwaliteitsvolle thuisverzorgingsproducten krijgen. Deze zullen de behandeling perfect ondersteuen. We adviseren na de behandeling producten met een SPF30-50 beschermingsfactor te gebruiken.

Aquarenew basic (50')

€ 72,00

Aquarenew basic + LED (1u15')

€ 92,00

Aquarenew basic + LED in complete gelaatsverzorging (2u)

€ 110,00

Aquarenew basic 4 behandelingen in kuur

€ 265,00

Aquarenew basic + 4 LES

€ 345,00

Nanopor - Micro Needling

NANOPORE stylus is een elektrisch microneedling toestel van Dr. Serrano. Het toestel kan tot 1500 microkanalen/cm² per seconde in de huid maken en dit met een minimaal epidermaal trauma en minimale downtime. De behandeling verhoogt de transepidermale absorptie waardoor producten zoals MESO CIT van Dr Serrano, samengesteld uit Growth Factors, dieper en gemakkelijker kunnen indringen in de huid. De aanmaak van collageen en elastine wordt verhoogd en de collageensynthese geoptimaliseerd. Tenslotte wordt de intercellulaire communicatie opmerkelijk verbeterd.

INDICATIES

De Nanopore kan voor heel veel verschillende behandelindicaties worden ingezet:

  • *Rimpels
  • Hyperpigmentatie
  • Fotoveroudering
  • Verslapping
  • Verwijde poriën
  • Acné
  • Striemen
  • Littekens
  • Wallen & donkere kringen
  • Couperose

VOORBEREIDING

Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een uitgebreid consult plaats. De specialiste kan de huid zo goed beoordelen en een behandelplan opstellen.

WERKINGSMECHANISME

De toepassing van NANOPORE e-microneedling van Dr Serrano zorgt steeds voor een fysische en mechanische stimulatie in de huid, zowel op het niveau van epidermis als dermis.

Zelfs in combinatie met andere technieken is dit toestel een grote meerwaarde voor het behalen van het beste resultaat. Het is altijd aan te raden om deze behandeling te ondersteunen met aangepaste thuisverzorgingsproducten om optimale resultaten te bereiken.