La Vista - logo

Laserontharing

LightSheer Diodelaser

Vanaf nu kunt u bij La Vista terecht voor een definitieve laser behandeling met de LightSheer Diodelaser bij verpleegkundige en ontharingsspecialiste, Annick Deprez, die u met plezier en heel zorgzaam zal behandelen!

Waarom de LightSheer Diodelaser

De High Power LightSheer Diodelaser is een geavanceerde technologie ontworpen om comfortabel, snel en betaalbaar ongewenste haren efficiënt en blijvend te verwijderen.
De LightSheer behoort dan ook tot de beste ontharingslaser ter wereld, die de goedkeuring heeft gekregen van de Amerikaanse keuringsdient FDA [Food en Drugs Administration] om gebruikt te worden als laser voor permanente ontharing.
De LightSheer produceert een krachtige, zeer geconcentreerde en zuivere laserstraal.
De energie wordt omgezet in warmte in het pigment van de haarwortel, waardoor de haarwortels beschadigd en vernietigd worden en de haarfollikel uit de huid wordt gestoten.

Veilig en huidvriendelijk

Om de huid te beschermen heeft de LightSheer een gekoelde tip [5°C], waardoor de warmte van de lasterstraal geneutraliseerd wordt. Daardoor is de LightSheer ook geschikt voor de meest gevoelige huid!

Behandeling en de oplossing

Hoeveel behandelingen:

  • Haargroei is verschillend bij iedereen, afhankelijk van leeftijd, stofwisseling, hormonen, medicatie en entische achtergrond.
  • Ondanks deze verschillen doorloopt elk haar 3 ontwikkelingsfasen en varieert van de ene anatomische plaats tot de andere.
  • Omdat niet alle haren ter gelijkertijd groeen, bent u na gemiddeld 5 á 6 behandelingen van uw ongewenste haren op uw oksels, gezicht, rug, armen, benen, bikinilijn, buit of borst af! Ook is het een goede manier om uw baard uit te dunnen.
  • De eerste 3 behandelingen met een tussenpoos van 4 tot 6 weken. Daarna kunnen we een rustfase van ongeveer 2 á 3 maanden inlassen om alle haren die er nog zijn helemaal uit te laten groeien. Daarna vinden de laatste behandelingen plaats.

Is de behandeling voor u geschikt?

  • Voor vrouwen en mannen, die hun overbeharing als storend ervaren is de laserbehandeling het meest geschikt, voor alle zones op het lichaam, bv: gezicht, benen, borst, rug, oksels, bikinilijn,...
    De haren mogen echter niet te licht zijn, lichte en witte haren bevatten nauwelijks pigment.
  • Alle huidtypes van licht tot donker, maar liefst zonlicht, zonnebank of bruinversnellers vermijden!

Is de behandeling pijnlijk?

Qua pijn kunnen de meeste klanten de behandeling goed verdragen. De pulsen geven een tintelend, wat prikkend gevoel, afhankelijk van het gedeelte van het lichaam, waarvan het ene wat gevoeliger is dan het andere.
De huid kan erna wat rood zien en wat zwelling vertonen, maar meestal verdwijnen deze reacties snel.

Hoe lang duurt een behandeling?

De gekoelde tip van de LightSheer [dit is een blokje van 1 cm] wordt geplaatst op het te behandelen gebied, hij richt zich op het pigment van het haar. De behandeling varieert van een paar minuutjes tot ongeveer 2 uur, afhankelijk van het te behandelend gebied.

Bel voor een afspraak en ontdek hoe laserharen uw leven een stuk aangenamer maakt! Gedaan met vieze haartjes, nooit meer nog snel uw benen hoeven te scheren voor het sporten of een broek aan ipv een mooi kleedje, etc...
Indien u wenst is er eerst een intakegesprek en krijgt u een gratis test.
Bedenk namelijk dat haar hebben... uw keuze is!

Wij staan voor kwaliteit en service!

www.laserontharingannickdeprez.be