La Vista - logo

Skinbooster

Skinboosters zorgt voor verbetering van de huidkwaliteit.

Skinboosters maakt gebruik van de wetenschappelijk bewezen werking van gestabiliseerd hyaluronzuur. Skinboosters zorgt ervoor de huid langdurig diep te hydrateren, daar waar dat het meest nodig is. Het product zorgt zo voor een geleidelijke verbetering van de huidkwaliteit en geven de huid haar mooie en natuurlijke gloed terug. Deze behandeling is ook geschikt voor Acne littekens.

Over hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een stof die van nature in het menselijk lichaam voorkomt en heeft een groot waterbindend vermogen. Hyaluronzuur trekt watermoleculen aan en ervoor zorgt dat de huid gehydrateerd blijft. Bovendien zorgt het voor elasticiteit en stevigheid. Naarmate we ouder worden, neemt echter de hoeveelheid van ons eigen hyaluronzuur af. Dat kan leiden tot een doffe en/of droge huid.

Hoe werkt Skinboosters?

In tegenstelling tot de corrigerende werking van fillers (rimpes opvullen, volume vermeerderen, contourverbetering), worden skinboosters gebruikt om de huid van binnenuit te verzorgen. Skinboosters verbeteren de kwaliteit van de huid door de hydrobalans te herstellen en de elasticiteit te verbeteren. Hierdoor treedt vermindering van oneffenheden en lijntjes op, een soepele, gladde huid wordt gecreëerd. Skinboosters maakt gebruik van hydraterende micro-injecties met hyaluronzuur om de natuurlijke hyaluronzuur-reserves aan te vullen en de huid van binnenuit langdurig te verbeteren. Deze behandeling bestaat uit een serie zeer fijne injecties toegediend door een van onze gespecialiseerde artsen. Skinboosters verbetert de huidkwaliteit door de hydratatie diep in de huid te verbeteren en dat zie je aan de oppervlakte van de huid. De huid wordt hierdoor gladder, elastischer en steviger en zal meer stralen dan voorheen.

Voor wie is Skinboosters geschikt?

Skinboosters is een veelzijdige productlijn die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen en voor elk huidtype: voor mensen met een jonge of verouderde huid; voor het gezicht, de hals, de lippen, de handen en het decolleté. Ook voor mensen die hun huidstructuur willen verbeteren, bijvoorbeeld in het geval van littekens als gevolg van acne of een door de zon beschadigde huid.

Doeltreffendheid

Skinboosters: In twee eenvoudige stappen (kuur van 3 behandelingen) naar een stralende huid. In tegenstelling tot antirimpelbehandelingen is de behandeling met skinboosters een geleidelijk proces waarbij de kwaliteit van de huid langzaam maar zeker verbeterd wordt. Veel van de effecten zijn wel al na één behandeling zichtbaar, maar voor het beste resultaat zijn er zeker twee behandelingen met tussenpozen van drie tot vier weken nodig. U zult na de behandeling enkele dagen last kunnen hebben van zwelling en blauwe plekjes. Dit zal verdwijnen na enkele dagen. Ideaal is om dit te combineren met een LED fototherapie behandeling in ons instituut.