Yumi Lashes

Yumi Lashes, het echte alternatief ook La-Vista Day and Spa

De wimperlifting, het effect blijft 8 tot 12 weken zichtbaar. YUMI LASHES geeft uw blik een meer jeugdige en levendige uitstraling en het resultaat is verbluffend.

HET ECHTE ALTERNATIEF

De kracht van YUMI tm Lashes zit hetm in het vermogen om de wimper een stimulans te geven zonder gebruik te maken van kunstwimpers. Met andere woorden, het is een krachtig alternatief voor kunstwimpers.

YUMI LASHES is een nieuw innoverende behandeling die in één enkele kuur aan uw wimpers hoogte, lengte en volume geeft met een perfect natuurlijke look!

Uw blik wordt wijder en sprekender en korte of horizontaal ingeplante wimpers krijgen een betoverende krul… In plaats van ze naar achteren te krullen worden de wimpers naar omhoog gelift zodat uw blik zijn volle glans uitstraalt.

De behandeling behoudt zijn werking gedurende 8 à 12 weken, wat overeenkomt met de natuurlijke groeicyclus van de wimpers.

Voor wie

Voor iedereen die een natuurlijk lifting wil van de wimpers. Zowel bij lange als korte wimpers.

Kostprijs €85,00

Behandeling

  • De tijdsduur van 1 behandeling is ongeveer 1 uur.
  • We vragen de klant om geen mascara of waterproof mascara aan te hebbe of andere oog make-up.
  • Contactlenzen uit te doen of een bril te dragen.
  • Zwangere vrouwen. Dit doen we niet omdat met heel veel hormonen in het lichaam heeft. Dit kan de werking van de behandeling te niet doen.
  • Conjunctivitis ontsteking van de ogen
  • Trichotillomanie