Adembenemende e-mail

Nieuwsbrief

La Vista Hero image La Vista

Goeiedag [name,fallback=]

De eindejaarsverwennerij komt er weer aan.
2021 was ook voor jou vast een bijzonder jaar. Dit jaar bracht heel wat veranderingen met zich mee. En meer dan ooit genieten we van elkaars gezelschap. Het najaar is de ideale gelegenheid om iedereen die voor jou iets betekent, te vieren en te bedanken. Denk maar aan een jou ijverige werknemer, een steunende collega, je oma in het woonzorgcentrum, je gedreven coach, je energieke koerier of glimlachende postbode, je liefste levensgezel.
En natuurlijk ook jezelf.

Wie is jou dierbaar?

Is jouw zoektocht naar de allerleukst cadeautjes al gestart? Wij geven je inspiratie om het het perfecte geschenk waar nog lang van kan genoten worden uit te kiezen. Wil je iemand ook zo'n onvergetelijk totaalbeleving cadeau doen? Geen betere manier om iemand te bedanken, dan hen een self care momentje cadeau te doen. Geef hen eens een echte schat cadeau. Met een geschenkbon of een geschenk set waar je zeker zal mee scoren.

La Vista image

 

Wij hebben een cadeautje voor je klaargezet!

Bij elke bezoek voor een verzorging, aankoop van een geschenk set of cadeaubon de komende weken, krijg je van ons een geschenk twv €39,00. Bij aankoop van 2 geschenken sets van Rainpharma krijg je er extra een zwarte vilten shopping bag bovenop.

Zomaar, omdat je kiest voor een 100% Belgisch en natuurlijk producten kiest.

Zomaar, om je te bedanken als fantastische klant en om te kiezen voor een lokale zaak.

Jouw steun en loyaliteit betekenen enorm veel voor me.
Zonder jou als klant zouden we niet kunnen bestaan!
Bedankt om te kiezen voor La Vista Day Spa.

Hopelijk kunnen we je binnenkort verwelkomen.

Fijne dag,
Lieve

Vertraag, geef aandacht, wees dankbaar en geniet!

 

w w w . l a - v i s t a . b e