I Wonder Days

Nieuwsbrief

La Vista Hero image La Vista

De herfst is officieel gestart! De schitterende zomer achterwege. De zon en warmte zijn echter nefast geweest voor je huid. En daar kunnen we iets aan doen. Heb jij ook al selfcare-voornemens voor het najaar van 2022? Ja, dacht ik wel. Hier bij La Vista Day Spa kunnen wij je er mee helpen en écht aan jouw huidverbetering werken.

We hebben in oktober het één en ander te verwachten. Noteer deze dagen nu al aan in je agenda, zo ben je zeker dat je het niet mist! Ben jij ook zo benieuwd wat wij voor jou in petto hebben? Hou dan onze nieuwsbrief en social media in de gaten, want de komende dagen maken we alles aan jou bekend, zelfs de verrassingen.

Ben je een RainPharma topfan? Of nog een nieuwsgierig ontdekker?

Groot nieuws.

Wat mag je verwachten?

Tijdens de I Wonder Days krijg jij de kans om luxueuze verrassingen en voordelen te scoren. Geniet op een voordelige manier van alles wat RainPharma te bieden heeft.

La Vista image

 

Op 21 en 22 oktober kan je bij aankoop van jouw favoriete RainPharma producten maar liefst 4 limited edition cadeausets op de kop tikken voor maar €25.

Laat je verrassen tijdens de I Wonder Days, op 21 en 22 oktober 2022, van 9u tot 19u.

Op 21 en 22 oktober kan je bij aankoop van jouw RainPharma producten naar keuze (min. €150) luxueuze verrassingen en voordelen scoren. Het enige wat je moet doen is jouw favoriete RainPharma producten uitkiezen tijden de I Wonder Days. Echt alle producten doen mee, m.a.w. je koopt voor €150 en je gaat zeker met €300 aan RainPharma producten naar huis. Leuk toch?

Bestellijst cataloog

Er zijn vier bijzondere cadeausets. Elk met een waarde van minimum €150 tot €230. In elke set vind je een selectie terug van het allerbeste wat RainPharma te bieden heeft, voor een stralend schone huid, voor een verzorgende verwendouche, voor een warme geurige thuis of voor een energiek en fit lichaam. Welke kies jij?

Let’s get lucky!
Wil jij één, twee, drie of alle limited edition cadeausets scoren? Het enige wat je moet doen is jouw favoriete RainPharma producten uit- kiezen tijdens de I Wonder Days. Echt alle producten doen mee.

Let’s collect!
Heb je voor €150 aan RainPharma producten uitgekozen? Dan kan je één van de spectaculaire cadeausets met fullsize toppers aan je aankopen toevoegen, voor maar €25 extra. Ook voor elke volgende schijf van €150 kan je nog een cadeauset uitkiezen. Elke set mag slechts één keer gekozen worden. In totaal kan je zo maximum 4 verschillende RainPharma sets van €25 verzamelen.

Let’s party!
En er is nog meer! In elke cadeauset zit een Let’s party bon met een waarde van €25. Die kan je in december 2022 inzetten voor jouw eindejaar aankopen. Eindeloos plezier.

Wat zit er in de limited edition cadeausets?

Elke set kan je onderbrengen in één van vier categorieën:
Let’s Treat It (gelaatsverzorging), Let’s Shower (huidverzorging), Let’s Balance (gezondheid) en Let’s Go Home (aromatherapie).

La Vista image

 

Voor elk van de vier categorieën werkten we ook een brochure uit waarin we je helemaal wegwijs maken in de categorie en bijhorende producten.
Vraag er naar bij La Vista Day Spa.

Weet jij nu al welke set jij absoluut wil bemachtigen tijdens de I Wonder Days?
Vul dan zeker je catalogus in met de producten die jij graag wil scoren en geef deze af bij La Vista Day Spa. Wij zorgen ervoor dat jouw producten en limited edition cadeausets voor je klaarstaan op 21 of 22 oktober.

Bestelformulier Limited edition cadeause

Nog vragen of info nodig? Bel ons, of kom even langs.
We verwelkomen je graag en tot snel.

Fijne dag,
Lieve en team